PROFIL

Luna Service er garant for en høj standard på Erhvervs Rengøring. Vi forstår, hvor vigtigt det er for virksomheder, at rengøringen er udført ordentligt. Vi er også på det rene med, at rengøringen skal være grundig, stabil, pålidelig og effektiv.

PROFIL - OM LUNE SERVICE

Luna Service ApS har eksisteret siden 1995 og er et mindre rengøringsfirma, hvor vi lægger vægt på troværdighed, synlighed og tilfredshed. Dette har været med til at skabe et rengøringsfirma, hvor vi har stærke kunderelationer.  

Det er vigtigt for os at have en god relation og en tæt dialog med vores kunder. Vi har i alle årene haft nærværende service i højsædet og har derfor særlig fokus på, at vores kunder skal opleve os som et stabilt, fleksibelt, pålideligt, kvalitets- og servicebevidst rengøringsfirma. Samtidig lægger vi vægt på at levere rengøring til fornuftige priser.

Vi er et lille dedikeret team. Det ses i vores høje og ikke mindst stabile kvalitet. Hos Luna Service gør vi en dyd ud af at aflevere et ordentligt stykke arbejde hver gang.

Vores ekspertise og høje standard skyldes ikke alene mange år i branchen, men også bred praktisk erfaring og kompetencer indenfor alt fra supermarkeds- og institutionsrengøring til kontorrengøring. I dag er Luna Service specialiseret i daglig rengøring til private kontorvirksomheder.

Vi rengør med omhu og har udført rengøring for mange typer af virksomheder. Derfor ved vi, hvor vigtig veludført rengøring er for alle virksomheder. Når vores kunder betror os en rengøringsopgave, behøver de ikke bekymre sig, om deres rengøringsservice bliver vedligeholdt. I vores professionelle tilgang bliver intet overladt til tilfældighederne. Vores største prioritet er vores kunders tilfredshed, og derfor nyder vi vores kunders tillid.

Luna Service er kendetegnet ved:

  • Totalleverandør indenfor rengøring til virksomheder
  • Mere end 25 år i branchen
  • Faste assistenter tilknyttet kunden
  • Miljøvenlige rengøringsmidler
Om Luna Service

Kontakt Luna Service

...


Det siger vores kunder

Scroll to Top